В Україні з’явився новий гібридний кросовер Kia Sportage

Час читання: 2 хв.
0
В Україні з’явився новий гібридний кросовер Kia Sportage

Компанія Kia розпочала продажі нового гібридного кросовера Kia Sportage HEV в Україні. У комбінованому циклі цей автомобіль споживає лише 6,2 літра пального на 100 км.

Нове покоління гібридного Kia Sportage оснащене оновленими LED-фарами, новими бамперами та решіткою радіатора. Задні LED-ліхтарі отримали унікальний графічний дизайн, а двері багажника мають безшовний вигляд. До того ж, автомобіль має розширені колісні арки, контурне підсвічування, рельєфні бічні панелі, пластикові вставки на нижній частині дверей, стильні нові колісні диски та великий дорожній просвіт.

Інтер’єр кросовера вирізняється інноваційним дизайном і використанням високоякісних матеріалів. Всередині автомобіля з’явилася нова цифрова панель приладів, модернізована мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і нове мультимедійне рульове колесо з елементами управління.

Kia Sportage HEV пропонує розширений набір систем безпеки, включаючи утримання в смузі руху, попередження про переднє зіткнення та допомогу при паркуванні.

Гібридна силова установка нового Sportage HEV складається з 1,6-літрового бензинового двигуна та електромотора, загальна потужність яких становить 230 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Кросовер розганяється до 100 км/год за 8,3 секунди.

В Україні новий гібридний Kia Sportage HEV наразі доступний лише у спеціальній версії Anniversary Edition, ціна якої складає 1 718 255 гривень. Ця версія відрізняється двома 12,3-дюймовими дисплеями, салоном із замші, двозонним клімат-контролем, електроприводом дверей багажника, підігрівом керма, передніх і задніх сидінь, а також розширеними системами допомоги водію та активної безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!