Перераховані найнадійніші автомобілі у світі

Час читання: < 1 хв.
0
Перераховані найнадійніші автомобілі у світі

Найнадійнішим автомобілем у світі визнали пікап Toyota Tundra, згідно з останнім рейтингом довговічності від американського автомобільного класифікатора iSeeCars. У дослідженні, яке охоплює продажі автомобілів з 2021 по 2023 рік, фахівці оцінювали здатність автомобілів проїхати понад 400 тисяч кілометрів без серйозного ремонту.

Аналіз показав, що середня ймовірність того, що автомобіль подолає більше 400 тисяч кілометрів, складає лише 8,6 відсотка. Проте є моделі, у яких цей показник значно вищий.

Toyota Tundra виявилася найнадійнішою з ймовірністю 36,6 відсотка, що проїде понад 400 тисяч кілометрів. На другому і третьому місцях рейтингу опинилися інші моделі Toyota: позашляховики Sequoia та 4Runner з ймовірностями 36,4 і 26,8 відсотка відповідно.

До списку надійних автомобілів також увійшли Toyota Tacoma, Highlander Hybrid і Avalon, Honda Ridgeline, Pilot, Accord та CR-V, а також Chevrolet Suburban і Tahoe. Серед інших моделей, що вирізняються надійністю, зазначені GMC Yukon і Sierra 1500, Lexus GX і Ford F-150.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!