3 найнадійніших вживаних кросовери від Volkswagen для покупки

Час читання: 2 хв.
0
3 найнадійніших вживаних кросовери від Volkswagen для покупки

Volkswagen пропонує широкий асортимент кросоверів різних розмірів — від компактних до повнорозмірних. Деякі з цих моделей користуються популярністю в Україні як нові, так і вживані. Видання today.ua представило список найнадійніших вживаних кросоверів Volkswagen, який складався на основі рейтингів надійності від J.D. Power та тестів витривалості журналу AUTO BILD.

Рейтинг J.D. Power Reliability Rating формують на основі опитувань мільйонів американських водіїв. AUTO BILD, в свою чергу, проводить тестування витривалості, розбираючи автомобілі після 100 000 км пробігу, щоб виявити приховані дефекти і технічні проблеми. Нещодавно було проаналізовано близько 120 моделей.

Реклама

VW Tiguan Highline 2.0 TSI

Volkswagen Tiguan – це компактний кросовер. У тестуванні витривалості модель Highline з двигуном 2.0 TSI продемонструвала деякі незначні дефекти після 100 000 км пробігу, зокрема, невелику корозію на нижній кромці багажника. Загалом, автомобіль проїхав перші 100 000 км без серйозних поломок. У результаті тесту було виявлено 5 проблемних точок. Його загальна оцінка – 1-. Рекомендується звернути увагу на Volkswagen Tiguan 2016 року, який отримав 84 бали з 100 у рейтингу J.D. Power, що свідчить про його високу надійність.

Volkswagen Touareg 2013

Touareg першого покоління мав ряд проблем з надійністю, але Touareg другого покоління (2011-2018) значно покращив ситуацію. Друге покоління стало відомим як надійний люксовий кросовер, усунувши недоліки попередника. Базова версія оснащена 3,6-літровим V6 потужністю 280 к.с. Touareg 2013 року отримав 80 балів з 100 у рейтингу J.D. Power, що робить його найнадійнішим серед моделей другого покоління.

VW T-Cross

VW T-Cross після 100 000 км пробігу показав лише невелику поверхневу корозію на передній і задній осі, яка не впливає на функціонування автомобіля. Двигун, коробка передач та зчеплення перебувають у відмінному стані. Загалом, у моделі було виявлено лише 2 проблемні точки, що забезпечило їй оцінку 1.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!