З’явилися нові подробиці про електричний Renault 5 перед релізом

Час читання: < 1 хв.
0
З'явилися нові подробиці про електричний Renault 5 перед релізом

Електромобіль Renault 5 Electric, запланований на 2025 рік, був уперше знятий фотошпигунами без камуфляжу. Хоча до його офіційного виходу на ринок залишається ще кілька місяців, Renault активно завершує останні технічні деталі цієї моделі.

Компанія вже представила дві з трьох запланованих новинок, які вже доступні для покупців. Однак саме Renault 5 Electric викликає найбільший інтерес, отримавши майже 100 000 попередніх замовлень. Очікується, що перші автомобілі надійдуть до автосалонів наприкінці цього року.

На опублікованих знімках автомобіль представлений у версії Techno, яка вирізняється червоною смугою вздовж стійок лобового скла та країв даху, що контрастує з темно-синім кольором кузова та чорним глянсовим дахом. Дизайн доповнюють 18-дюймові легкосплавні диски з чорним діамантовим покриттям.

Реклама

Renault 5 Electric оснащений електромотором потужністю 150 к.с. (110 кВт) і літій-іонною батареєю на 52 кВт-год, яка забезпечує запас ходу до 410 км. Ця модель пропонує ефективну альтернативу традиційному Clio, з високими показниками розгону та маневреності як у міських умовах, так і на шосе.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!