Дебютувала довгобазна версія кросовера BMW X3 (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Дебютувала довгобазна версія кросовера BMW X3
Компанія BMW презентувала нову версію свого кросовера X3, яка отримала статус Sports Activity Vehicle (SAV). Ця модифікація, виготовлена в КНР спеціально для внутрішнього китайського ринку, має подовжену колісну базу в порівнянні зі звичайним BMW X3.

Завдяки розширеній на 110 мм до 2975 мм колісній базі, новий X3 для КНР пропонує більше простору для ніг задніх пасажирів.

У Китаї новий BMW X3 буде доступний у ексклюзивних версіях 25L xDrive і 30L xDrive, які були розроблені спільно інженерами BMW Group з Мюнхена та Шеньяну. Виробництво цих моделей налагоджено на заводі в Шеньяні.

Реклама

Нова версія BMW X3 для китайського ринку відрізняється не тільки подовженою колісною базою, але й оновленою решіткою радіатора з хромованими елементами, новими L-подібними фарами, підсвічуванням центральної консолі і дверей, а також великим панорамним дахом.

Версія BMW X3 25L xDrive оснащена 190-сильним двигуном, що забезпечує максимальний крутний момент у 310 Нм. Модель 30L xDrive має 4-циліндровий двигун потужністю 258 к.с. з крутним моментом 400 Нм. Обидві версії комплектуються 8-швидкісною автоматичною коробкою передач Steptronic та інтелектуальним приводом BMW xDrive.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!