Honda Civic отримав оновлення для японського ринку (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Honda Civic отримав оновлення для японського ринку (фото)

Цього осені на японському ринку з’явиться оновлена версія Honda Civic одинадцятого покоління. Випущена вперше у 2021 році, ця модель отримає невелику модернізацію, що має на меті підтримати високий рівень інтересу споживачів до серії.

У стандартній версії хетчбека змінено передню частину: новий бампер має елегантніший дизайн, а решітка радіатора та повітрозабірник тепер мають єдину сітку з великими сотами. Блок фари зберіг свою конфігурацію, але графічний дизайн було оновлено. Додано нові легкосплавні диски в каталозі аксесуарів.

До лінійки комплектацій додано новий варіант – RS.

Honda Civic RS не є «спортивною» версією, а скоріше «спортлайн», акцентуючи увагу на стильному вигляді, схожому на варіанти “спорт” у вітчизняних Ладах. Комплектація RS отримала ряд аксесуарів, що підкреслюють спортивний вигляд автомобіля, таких як спойлер і декоративні розширювачі на бампері.

Варіант RS обладнаний 18-дюймовими легкосплавними дисками і має ексклюзивний чорний колір Pearl Black. Решітка радіатора і двері багажника оформлені червоним значком RS.

Інтер’єр Civic RS виконаний у темно-сірих відтінках з червоним декором на консолі та панелях дверей. Окрім естетичних змін, Civic RS отримав спортивнішу підвіску (деталі поки не розголошені), а також можливість вибору механічної шестиступінчастої коробки передач з автоматичною перегазовкою замість варіатора, який є стандартним в інших комплектаціях.

Під капотом Honda Civic RS знаходиться стандартний 1,5-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, який розвиває 182 к.с. та 244 Нм.

Оновлена Honda Civic разом з комплектацією RS з’явиться у продажу в Японії у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!