Новий Audi A6 Sportback e-tron показали на офіційних знімках

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Audi A6 Sportback e-tron показали на офіційних знімках

Нещодавно в мережі з’явилися зображення нового Audi A6 Sportback e-tron, який займає друге місце в лінійці електричних моделей марки після Taycan.

Новий спортивний седан має інноваційний дизайн: передні фари розділені на дві частини, з тонкою світловою смугою Matrix LED зверху і інтегрованими фарами нижче, що нагадують висувні фари старих спортивних автомобілів.

Силует A6 Sportback e-tron відрізняється спортивною лінією даху і аеродинамічним коефіцієнтом 0,21, один з найнижчих у класі. Обидві версії мають 19-дюймові диски та два дизайни 20-дюймових коліс для покращення аеродинаміки. Задні світлодіодні ліхтарі розтягуються по всій ширині автомобіля.

Інтер’єр включає оновлену панель з двома екранами: 11,9-дюймовий для приладів і 14,5-дюймовий для мультимедіа. Додатково можна замовити 10,9-дюймовий дисплей для пасажира.

Audi A6 Sportback e-tron буде доступний у двох версіях з двома електродвигунами: базовій Performance і спортивній S6. Технічні деталі, включаючи ємність батареї, ще не розкриті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!