Власники Tesla Cybertruck не зможуть встановити додаткову батарею самостійно

Час читання: < 1 хв.
0
Власники Tesla Cybertruck не зможуть встановити додаткову батарею самостійно

Власникам Tesla Cybertruck, які хочуть встановити або зняти додаткову батарею на вантажну платформу для збільшення запасу ходу, доведеться звертатися до офіційного сервісу. Про це повідомив головний інженер електропікапу Вес Моррілл. Він пояснив, що акумуляторний блок буде інтегрований у структуру кузова з міркувань безпеки, пише Electrek.

Tesla анонсувала опціональну батарею одночасно з презентацією серійного пікапа. Тоді компанія заявила, що двомоторний Cybertruck з додатковою батареєю зможе збільшити запас ходу з 547 до 756 кілометрів, а тримоторний Cyberbeast – з 515 до 708 кілометрів за прийнятою в США методикою розрахунку.

Згідно з офіційною ілюстрацією, батарея буде встановлюватися безпосередньо за перегородкою між кабіною та вантажним майданчиком, займаючи близько третини вантажного простору. За деякими підрахунками, її маса становитиме щонайменше чверть тонни, що робить самостійну установку складною.

Tesla поки що не оголосила дату початку продажів та ціну додаткової батареї. Однак ентузіасти знайшли на сайті в коді конфігуратора компанії суму 16 тисяч доларів. Сам електропікап наразі продається лише в топовій модифікації, яка коштує від 100 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!