Новий Nissan GT-R: Розкрито останні подробиці

Час читання: 2 хв.
0
Новий Nissan GT-R: Розкрито останні подробиці

17 років тому Nissan випустив суперкар GT-R, що став справжнім проривом у світі автомобілів. Ця машина мала інтелектуальну систему повного приводу, яка здавалася складною на папері, але забезпечувала високу швидкість та чудову керованість. GT-R також вирізнявся стильним дизайном і був оснащений безліччю сучасних технологій.

Після багатьох років успіху, GT-R готується зійти з конвеєра, щоб відродитися у майбутньому в новій формі. Подробиці про цей проект розповів його керівник Метью Вівер.

Реклама

В інтерв’ю для порталу «Top Gear» Вівер зазначив, що наступний GT-R матиме у своєму дизайні «елементи Годзілли». Він підкреслив важливість збереження знайомих деталей для клієнтів, зазначивши, що дизайн має відповідати функціональності автомобіля:

«Особливість GT-R полягає в тому, що він має бути ефективним у всіх аспектах: аеродинаміці, швидкості та продуктивності. GT-R ніколи не вигравав у конкурсах краси – це дуже багатофункціональний автомобіль. Я пам’ятаю, як працював над його останнім поколінням. Ми проводили дні та ночі в аеродинамічній трубі. Відтоді я більше не робив нічого подібного з жодним іншим продуктом».

Керівник проекту нового покоління GT-R пообіцяв зберегти певні елементи класичного спорткара, але попередив, що автомобіль значно зміниться в порівнянні з поколінням R35, зокрема у швидкості, притискній силі та здатності проходити повороти.

Очікується, що новий Nissan GT-R, який, за чутками, буде повністю електричним і оснащеним твердотільною батареєю, з’явиться до 2030 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!