Головна Авто Новий Mercedes зможе здивувати своєю потужністю

Новий Mercedes зможе здивувати своєю потужністю

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Mercedes зможе здивувати своєю потужністю

Mercedes-AMG GLE 800 Coupe, вдосконалене компанією Brabus і представлене під егідою Roadshow International, стало зіркою у Атланті, штат Джорджія. Це купе вражає не лише дизайном, а й вражаючими характеристиками.

Реклама

GLE 800 обладнано модифікованим 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом, який розвиває 812 кінських сил і 1016 Нм крутного моменту. Завдяки цьому, автомобіль може розганятися до 100 км/год за 2,9 секунди та досягати максимальних 314 км/год, що на 0,8 секунди швидше за стандартний Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic+ Coupe.

Brabus також удосконалив зовнішній вигляд і функціональність автомобіля, оснастивши його новою решіткою радіатора, системою вихлопу з нержавіючої сталі, оновленими гальмівними супортами, затемненими фарами та тонованими стеклами. Автомобіль знижений на 20 мм і обладнаний агресивними 24-дюймовими колесами.

Інтер’єр GLE 800 Coupe прикрашений карбоновими вставками, стелею з зоряним світлом і чорним шкіряним оббивом з елементами алькантари, що додає розкоші. Вартість цього ексклюзивного автомобіля залишається невідомою, але очевидно, що вона значна.

Mercedes-AMG GLE 800 Coupe від Brabus поєднує в собі силу і елегантність, здатне конкурувати з найкращими суперкарами на дорогах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.