Новий маленький кросовер Skoda вперше показали в Чехії (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Новий маленький кросовер Skoda вперше показали в Чехії

На початку липня Skoda розмістила в мережі перші шпигунські фотографії свого нового субкомпактного кросовера, запланованого до випуску цього року. Дизайнери з порталу «Auto.cz» використали ці знімки, видаливши камуфляж за допомогою фотошопу, щоб продемонструвати, як виглядатиме один з найкомпактніших кросоверів Skoda без приховувальних покриттів.

За рендерами видно, що новий кросовер, який отримає назву Elroq, оснащений вузькою світлодіодною оптикою з штрихоподібними світлодіодними денними ходовими вогнями. Основні фари розташовані нижче і зчленовані вертикальними прорізами в бампері, які імітують повітрозабірники.

Капот автомобіля матиме рельєфну форму з текстовим написом з назвою бренду у вузлі посередині, а збоку і ззаду він схожий на інші моделі Skoda, включаючи Enyaq.

Цей новий кросовер Skoda завдяки платформі MEB від Volkswagen буде повністю електричним і матиме довжину 4,5 метра. Технічні характеристики вже відомі: автомобіль буде пропонуватися в одномоторній та двомоторній версіях з потужностями 170 і 299 кінських сил відповідно. Ємність акумуляторів буде варіюватися від 55 до 82 кВт·год, залежно від конфігурації.

Офіційна презентація нового кросовера Skoda запланована на осінь цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!