У компанії Audi з’явилися величезні проблеми

Час читання: < 1 хв.
0
У компанії Audi з'явилися величезні проблеми

Audi e-tron, перейменований на Q8 e-tron, відіграв важливу роль у переході автовиробника до електрифікації, проте його дні можуть бути злічені. Компанія підтвердила, що розглядає можливість раннього припинення виробництва цієї моделі через глобальне зниження попиту на електричні автомобілі преміум-класу.

Спад інтересу до Q8 e-tron та його варіації Q8 Sportback e-tron частково викликаний конкуренцією з боку нових та більш доступних моделей, таких як Q6 e-tron, який пропонує більший запас ходу та сучасніші технології за нижчою ціною.

Ситуація погіршується через “різке зниження” замовлень на Q8 e-tron та структурні проблеми на заводі у Брюсселі, де виробляються ці моделі. Проблеми заводу включають високі логістичні витрати та складне розташування поблизу міського центру, що ускладнює його модернізацію.

Незважаючи на загрозу припинення виробництва двох моделей, рішення про завершення випуску ще не ухвалено. Топ-менеджер Audi Волькер Герман зазначив, що ця новина серйозно вплинула як на співробітників заводу у Брюсселі, так і на нього особисто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!