Нова Skoda отримає салон, не схожий на інші

Час читання: < 1 хв.
0
Нова Skoda отримає салон, не схожий на інші

Skoda готується до великого випуску нового електромобіля Elroq на другу половину 2025 року, який обіцяє стати значним кроком в їхній лінійці електричних автомобілів. Нова модель Elroq буде додана до існуючого Enyaq, який вже піддався суттєвому оновленню, і зосередиться на комфорті, доступності та ефективності.

Що стосується дизайну, футуристичний інтер’єр Skoda Elroq 2025 представлений з інноваційним підходом до оформлення. Він має стильну панель приладів, класичне кермо з багатьма функціями, а також великий 12,9-дюймовий сенсорний екран на центральній консолі. Управління клімат-контролем розташоване в окремому блоку під центральними повітроводами, що спрощує доступ до налаштувань. Також передбачені два зручні підсклянники та порти USB-C для підключення різних пристроїв.

Skoda Elroq буде доступний в чотирьох версіях: три з заднім приводом і одна з повним приводом. Всі вони будуть мати значний запас ходу, який перевищує 560 кілометрів на одному заряді. Крім того, автомобіль буде оснащений потужною системою швидкого заряджання, яка дозволить відновити заряд від 10 до 80% всього за півгодини, що робить його досить практичним для довгих подорожей.

Skoda Elroq планується до виходу в продажі осінню цього року, а у дилерські салони він надійде весною 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!