Peugeot впроваджує ChatGPT у електромобілі: новий рівень комфорту для водіїв

Час читання: < 1 хв.
0
Peugeot впроваджує ChatGPT у електромобілі: новий рівень комфорту для водіїв

Компанія Peugeot анонсувала інтеграцію генеративного штучного інтелекту ChatGPT у всі свої електричні моделі. Ця ініціатива стала результатом успішної пілотної програми, в якій взяли участь понад 10 000 клієнтів, і має на меті покращення загального досвіду водіння завдяки використанню передових технологій.

Починаючи з сьогоднішнього дня, нові електромобілі Peugeot, такі як e-208, e-2008 та e-308, будуть поставлятися з ChatGPT у стандартній комплектації. Функція буде доступна також для існуючих клієнтів через бездротове оновлення. Моделі e-3008 та e-5008 також отримають інтеграцію ChatGPT до кінця цього року.

Штучний інтелект ChatGPT, розроблений компанією OpenAI, буде інтегрований у всі відповідні моделі Peugeot і доступний на 17 ринках у 12 різних мовах по всій Європі. Взаємодія з ChatGPT здійснюється через вбудованого голосового помічника i-Cockpit®. Користувачі можуть просто сказати “OK PEUGEOT” і поставити питання, щоб ChatGPT виконав необхідну дію.

Представник Peugeot зазначив, що інтеграція ChatGPT у автомобілі компанії зробила революцію в галузі голосового управління, дозволяючи відповідати на будь-які питання з будь-якої теми в неінтерактивній, гнучкій та інтуїтивно зрозумілій формі.

ChatGPT здатний не тільки відповідати на широкий спектр питань, але й допомагати у практичних та розважальних завданнях. Наприклад, він може розповісти про цікаві визначні пам’ятки в місті, куди ви приїхали, а потім направити вас до них за допомогою навігаційної системи автомобіля. Для дітей ChatGPT може організувати вікторини на теми, що їх цікавлять, щоб скрасити довгу поїздку.

Інтеграція ChatGPT в автомобілі Peugeot покликана вивести взаємодію водія та пасажирів з бортовими системами на новий рівень, зробивши його більш простим, інтуїтивним та функціональним.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!