Журналісти протестували новий Dacia Duster, назвавши його плюси та мінуси

Час читання: 2 хв.
0
Журналісти протестували новий Duster, назвавши його плюси та мінуси

Компанія Renault декілька років не присутня на російському ринку, що означає відсутність там їхнього бестселера Duster. Нещодавно ця модель перейшла до третього покоління і зараз активно продається в Європі під брендом Dacia. Італійські журналісти першими взяли новий кросовер на тест та оцінили внесені зміни.

За словами авторів порталу “it.motor1”, новий Duster став одним з найочікуваніших автомобілів року в Європі. Вони відзначили, що в новому поколінні модель остаточно позбулася репутації “спартанського” кросовера, акцентуючи увагу на дизайні та практичності.

Реклама

Розміри автомобіля залишилися майже незмінними в порівнянні з попереднім поколінням, але завдяки новому компонуванню інженерам вдалося збільшити місткість салону і покращити вантажопідйомність.

Італійські журналісти висловили захоплення інтер’єром нового Duster, який тепер виглядає значно більш привабливо в порівнянні з попереднім поколінням, а також за комплект оригінальних аксесуарів YouClip, включаючи тримач для телефону, сумку і підсклянник.

Автомобіль отримав позитивні відгуки за велику кількість роз’ємів USB-C з підсвічуванням, відмінну керованість порівняно з попереднім моделлю, а також різноманітність економічних двигунів від гібридних до LPG, що працює на природному газі.

Однак італійців не влаштувала жорсткість підвіски автомобіля, яка передає нерівності дорожнього покриття в салон невеликою вібрацією. Також тестери відзначили певний рівень шумового комфорту, який не відповідає їхнім очікуванням.

Загалом, серед недоліків нового Duster також відмітили відсутність окремих повітроводів на задньому ряді, що є стандартом для більшості автомобілів цього класу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!