Новий Mitsubishi Pajero вперше показали повністю

Час читання: 2 хв.
0
Новий Mitsubishi Pajero вперше показали повністю

Чутки про плани Mitsubishi відродити легендарний позашляховик Pajero з’явилися ще минулого року з Японії. Інсайдери з «Країни сонця, що сходить» заявили, що автомобіль отримає новий образ і стане не утилітарним «пройдисвітом», а розкішним позашляховиком. Видання «CarsCoops» зібрало всю доступну інформацію про новий Pajero і підготувало його неофіційні зображення, показавши автомобіль як зовні, так і всередині.

Художник Джош Бірнс, автор рендерів, вважає, що новий Pajero наслідуватиме сучасний фірмовий стиль поточної лінійки моделей Mitsubishi. На зображеннях позашляховик має традиційну для компанії X-подібну решітку радіатора, виконану не з хрому, а з глянсового пластику.

Бампер автомобіля виглядає максимально строго і оснащений широкою сріблястою «губою». Під кромкою капота розміщені вузькі світлодіодні фари, а основний блок оптики встановлений нижче і складається з трьох вертикальних ліхтарів.

Загальну картину доповнюють двері з незвичайними виштамповками посередині і зверху, оквадрачені колісні арки з глянсовим пластиковим обважуванням, а також вузькі чорні накладки на задніх стійках, що створюють ефект «парячого» даху.

На думку іноземного дизайнера, не менш цікаво виглядатиме і інтер’єр нового Pajero. Салон відродженого позашляховика має вражати простором та сучасним оснащенням.

Очікується, що автомобіль матиме цифрову комбінацію приладів, окремий блок управління мультимедійною системою, незвичайну передню панель, компактний селектор АКПП, бездротову зарядку для смартфона та сидіння з ромбоподібним простроченням.

Нова модель Pajero буде побудована на модернізованій платформі CMF-C/D, яка використовується у кросовері Outlander PHEV. Очікується, що автомобіль буде оснащений гібридною силовою установкою на базі 2,4-літрового двигуна внутрішнього згоряння з потужністю понад 382 к.с.

Новий Pajero буде представлений у сегменті розкішних кросоверів та позашляховиків, конкуруючи з такими моделями, як BMW X7 та Lexus GX. Прем’єра автомобіля очікується орієнтовно у 2027 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!