Аudi встановила новий рекорд, обійшовши BMW на Нюрбургрингу

Час читання: < 1 хв.
0
Аudi встановила новий рекорд, обійшовши BMW на Нюрбургрингу

Новий прототип Audi RS 3 з легендарним п’ятициліндровим двигуном встановив новий рекорд на трасі Нюрбургрінг Нордшляйфе, пройшовши коло за 7 хвилин та 33.123 секунди. Це досягнення перевершило попередній рекорд, встановлений Йоргом

Новий прототип Audi RS 3 з легендарним п’ятициліндровим двигуном встановив новий рекорд на трасі Нюрбургрінг Нордшляйфе, подолавши коло за 7 хвилин та 33.123 секунди. Цей результат перевершив попередній рекорд, встановлений Йоргом Вейдінгером на BMW M2, більш ніж на п’ять секунд.

Гонщик та розробник Audi Sport Франк Штіпплер пояснив, що успіх нової RS 3 зумовлений оптимізованими налаштуваннями шасі, включаючи векторизацію гальмівного моменту. Це дозволило досягти більш високих швидкостей на поворотах, оскільки автомобіль краще позиціонувався для виходу з них.

Audi RS 3 оснащена системою розподілу крутного моменту між задніми колесами, системою управління крутним моментом на окремих колесах і спортивною підвіскою RS з адаптивними амортизаторами. У прототипі використовувалися напівслики Pirelli P Zero Trofeo R, 19-дюймова керамічна гальмівна система та оновлене шасі.

Очікується, що оновлена Audi RS 3 надійде у продаж у Європі наприкінці літа, а в автосалонах з’явиться восени. Нова «кишенькова ракета» вже готова підкорювати серця автолюбителів своїм поєднанням потужності та швидкості.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!