Перші випробування нового Mercedes-AMG: погляд у майбутнє спортивних позашляховиків

Час читання: 2 хв.
0
Перші випробування нового Mercedes-AMG: погляд у майбутнє спортивних позашляховиків

Більшість автомобільних брендів, зокрема німецький тріумвірат, зазвичай розпочинають випробування спортивних версій приблизно через рік після випуску стандартних моделей. Це дозволяє доопрацювати всі бортові системи та адаптувати їх для високопродуктивних прототипів. Однак Mercedes вирішив змінити цей підхід, принаймні у випадку з новим Mercedes GLE.

Компанія вже почала випробування майбутнього Mercedes-AMG GLE 53 2026. Фотошпигуни зафіксували тестовий прототип цього спортивного SUV, коли він виходив із заводу AMG в Аффальтербасі. На шпигунських знімках видно, що лише передня частина автомобіля прихована під камуфляжем, оскільки вона буде повністю новою.

Фари прототипу тимчасові як за формою, так і за технологією освітлення. Решітка радіатора також прихована за сіткою, що не дозволяє побачити її дизайн, хоча на цих знімках можна помітити деякі деталі. Техніки AMG проводять випробування, пов’язані з охолодженням та продуктивністю двигуна, що пояснює, чому в передньому бампері є отвори лише з одного боку – це вже спостерігалося на інших прототипах цієї моделі.

Задня частина прототипу поки що ідентична поточній моделі GLE, але це зміниться найближчими місяцями з появою оновлених задніх ліхтарів. Якщо уважно придивитися до шпигунських фотографій, можна помітити, що панель приладів частково закрита тканиною, навіть з боку пасажира. До двох існуючих цифрових екранів додасться третій, який простягатиметься до правого краю лобового скла, пише Motor.es .

Майбутній Mercedes-AMG GLE 53 2026 буде потужнішим і запропонує більшу автономність. Спійманий прототип оснащений гібридною системою із підзарядкою від мережі, що підтверджується жовтою наклейкою на задній частині, що вказує на наявність високовольтної батареї. В даний час ця система забезпечує максимальну потужність 550 к.с. та майже 105 кілометрів запасу ходу на електротязі, але в майбутньому ці показники будуть значно покращені — потужність перевищить 600 к.с., а автономність досягне 150 кілометрів на одній зарядці. Офіційний дебют моделі заплановано на середину 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!