BMW X3 нового покоління: перша фотографія

Час читання: < 1 хв.
0
BMW X3 нового покоління: перша фотографія

Опубліковано фото BMW X3 наступного покоління. Кросовер сильно перетвориться зовні і отримає радіаторні грати з вертикальними і діагональними планками в стилі нової BMW 1 Series. Гама двигунів, за неофіційними даними, залишиться незмінною і складатиметься з бензинових, дизельних та гібридних силових установок. Буде у нового X3 та заряджена версія X3 M. А ось на зміну електричному iX3 прийде кросовер Neue Klasse, провісником якого виступив концепт Vision Neue Klasse X.

На сайті Bimmerpost опублікували фотографію нового BMW X3 . Пропорціями кросовер покоління G45 нагадує X1 , а малюнком решітки радіатора – нову BMW 1 Series . Відомо, що X3 збереже платформу CLAR та гаму двигунів. За неофіційними даними, модель запропонують у версіях 20d xDrive, 20 xDrive, 30e xDrive, M50 xDrive, 20 та 40d xDrive, причому для топової M50 стандартними стануть занижена підвіска M Sport, задній диференціал з блокуванням, набір розпірок та підсилювачів та підсвічування .

Дебют моделі відбудеться до кінця цього року, і в наступній генерації «ікс-третій» стане драйверським за всю історію. Для цього кросоверу поміняли кінематику та еластокінематику підвісок, розширили колію (хоча колісна база не змінилася) та модернізували стабілізатори поперечної стійкості. Колишній кермовий механізм поступився місцем системі EPSapa з осьовим паралельним рейковим приводом, яка забезпечує найточніше рулювання.

Також на X3 G45 з’являться електронні помічники від нинішнього X5 . Машина зможе розпізнавати самокатників та мотоциклістів, навчиться попереджати про небезпеку відкриття дверей. Їй стануть доступні функції активного ведення в межах обраної смуги, адаптивний круїз-контроль із детекцією світлофорів та паркувальний помічник. Виробництво нових кросоверів розпочнеться у серпні 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!