Ioniq 6 отримає заряджену версію вже восени

Час читання: < 1 хв.
0
Ioniq 6 отримає заряджену версію вже восени

Hyundai готує до ринкового дебюту модифікацію електроcедана Ioniq 6 від підрозділу N. Як стверджує Korean Car Blog із посиланням на власні джерела, дебют спорткара відбудеться у вересні. За попередніми даними, Ioniq 6 N виявиться якщо і не потужнішим, то точно динамічнішим за співплатформний кросовер Ioniq 5 N.

Ionqi 6 N повинен отримати масивний аеродинамічний обвіс з новими бамперами та збільшеним спойлером на кришці багажника, а також 20-дюймові колісні диски та червоні гальмівні супорти. Також електромобілю розширять колію і переглянуть налаштування підвіски.

За даними видання, Hyundai вже випробовує прототипи Ioniq 6 N у Південній Кореї, але одним із пріоритетних ринків для електромобіля стане Європа. Який саме силовий агрегат отримає спорткар, доки не уточнюється. Однак восени минулого року інсайдери запевняли, що для нього готують зв’язок моторів із віддачею понад 650 к.с.

За іншою версією, на Ioniq 6 N застосують ті ж двигуни, що і на кросовері Ioniq 5 N, які номінально розвивають 609 к.с., але здатні короткочасно збільшувати потужність до 650 к.с. Кросовер може прискорюватися до 100 км/год за 3,4 секунди, але новинка, найімовірніше, виявиться динамічнішою через меншу масу. Тим самим Ioniq 6 N може стати найшвидшим серійним Hyundai.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!