Оновлений кабріолет Mini Cooper JCW засвітився на тестуванні

Час читання: 2 хв.
0
Оновлений кабріолет Mini Cooper JCW засвітився на тестуванні

Хетчбек JCW – єдиний оновлений Mini із двигуном внутрішнього згоряння, який може запропонувати автоматичну або механічну коробку передач.

Бренд уже анонсував хетчбек JCW, заявивши, що він поставлятиметься з автоматичною або механічною коробкою передач на вибір.

Cooper S отримав приріст потужності на 20 к.с., тому варто чекати, що 2,0-літровий двигун JCW видаватиме більше, ніж 228 к.с. старі версії. Перетворення авто з механічною коробкою передач на дорогу розкішну модель продовжується в нових моделях Mini Cooper з двигуном внутрішнього згоряння.

Mini офіційно не представила JCW, але показала фотографії злегка замаскованого хетчбека і підтвердила, що на відміну від менших Mini, він надасть покупцям можливість передавати потужність на передні колеса через механічну або автоматичну коробку передач.

Хоча цей кабріолет, помічений на кількох гарячих тестових колах в німецькому Нюрбрюргінгу, все ще був сильно замаскований, легко розрізнити деталі, загальні з прототипом хетча JCW, включаючи жваву решітку радіатора, квадратні повітрозабірники в кожному куті переднього бампера, і одинарна центру. Вона виглядає так само, як глушники вторинного ринку, які були популярні серед власників Mini у 1960-х роках.

При погляді на інтер’єр видно тонкий круглий сенсорний OLED-екран, загальний всім нових Mini, але одна загадка полягає в тому, що бренд планує зробити під капотом. Він перенесе 2,0-літровий рядний чотирициліндровий двигун із турбонаддувом попереднього автомобіля. При цьому немає точних даних про те, скільки кінських сил він генеруватиме.

Фотошпигуни вважають, що двигун під кодом B48 матиме ті ж 228 к.с., що й раніше. Але оскільки Mini заявляє, що новий JCW “розсуне межі швидкості та маневреності” і вже збільшив потужність Cooper S зі 176 к.с. до 201 к.с., є підозра, що JCW може збільшити потужність. Точно стане відомо у найближчі кілька місяців.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!