У новому Nissan Navara повернуться листові ресори в задній підвісці

Час читання: < 1 хв.
0
У новому Nissan Navara повернуться листові ресори в задній підвісці

Майже через 10 років з моменту появи у продажу пікап Nissan Navara готується до першого повноцінного оновлення, яке має внести в його дизайн і техніку кардинальні корективи.

За новими чутками автомобіль, який страждає від наслідків конкуренції з боку інших автовиробників, має намір повернутися до старого інженерного рішення, яке дозволить йому краще робити те, для чого він призначений – перевозити об’ємні та важкі вантажі.

Як повідомляє видання «Motor1», реформована Navara помітно зміниться зовні, отримавши суворіший дизайн і сучасний стиль автомобілів Nissan.

Але крім цього машині доведеться втратити актуальні гвинтові пружини, через які автомобіль погано керувався під навантаженням, перейшовши на більш традиційний тип задньої підвіски для таких автомобілів – залежну ресорну.

У версіях з одинарною кабіною Navara вже використовує таке технічне рішення, так що з модернізацією воно перекочує і варіант з двома рядами сидінь.

Запуск новинки очікують упродовж цього року. Першим ринком для новинки стане Австралія, а згодом машина дістанеться Азії, Європи, Бразилії та Північної Америки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!