Експерти назвали недорогі, але супернадійні автомобілі для новачків

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти назвали недорогі, але супернадійні автомобілі для новачків

Надійність машини в житті будь-якого нового автовласника дозволяє позбутися і без того великої кількості стресів, створюваних першими роками за кермом. Тому особливо важливо правильно підбирати перший автомобіль, орієнтуючись не лише на його ціну, а й на потенційну безпроблемність.

Експерти британського порталу The Sun склали список з трьох найкращих автомобілів для новачків, які коштують недорого, проте при цьому здатні здивувати своєю супернадійністю.

На перший рядок у цьому рейтингу було поставлено хетчбек Suzuki Alto (2013-2014 років випуску). Простий малолітражний автомобільчик оснащується літровим 3-циліндровим мотором, який не може здивувати вражаючою потужністю, зате витрачає мало бензину і майже не ламається.

Проблеми з такими машинами відбуваються лише в вкрай поодиноких випадках, але й вони усуваються швидко і без великих грошових вкладень.

Друге місце зарезервувала за собою Mazda2 другого покоління, зокрема, її машини 2008-2014 років випуску. Такі автомобілі оснащувалися півторалітровим мотором, а також мають філософію Zoom Zoom, а значить дуже приємні в управлінні.

Але для новачків важливіше навіть не це, а те, що ці машини дуже надійні. Жодних серйозних проблем з «двійками» не зафіксовано, а єдиним нюансом є лише опори двигуна, що періодично потребують заміни.

Замкнув трійку недорогих та надійних автомобілів для новачків Hyundai i20 (2014-2015 років випуску). Корейський хетчбек оснащується шістьма подушками безпеки, а також має безліч технологій і функцій, яких немає ні в Suzuki, ні навіть у Mazda.

i20 часом можуть ламатися, але, як стверджують експерти, їхній ремонт обійдеться в лічені копійки завдяки дешевизні корейських запчастин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!