Новий великий кросовер Porsche вперше показали у всій красі

Час читання: 2 хв.
0
Новий великий кросовер Porsche вперше показали у всій красі

Штутгартський виробник спортивних автомобілів Porsche працює над новим великим кросовером, який має зайняти місце флагмана бренду. Кілька місяців тому «паркетник» виїхав на перші тести, а тепер незалежні дизайнери показали, як він може виглядати без будь-якого камуфляжу.

Художники з голландського порталу AutoWeek за допомогою фотошопу очистили від маскування кузова прототипів нового кросовера Porsche, які зараз проходять випробування під заводським індексом K1, продемонструвавши, чого чекати від дизайну машини в серійному варіанті.

Автори зображень упевнені, що йтиметься про всешляховик з електричним приводом. На це натякають фари, які своєю формою нагадують оптику Taycan та Macan EV, а також задня частина кузова з мінімалістичною прямолінійною світлотехнікою, характерною для «батарейних» моделей Porsche.

В основу новинки має лягти платформа SSP Sport від VW, а розміри машини виявитися одними з найбільших у гамі компанії. Це дозволить розмістити всередині кросовера три ряди сидінь, на яких зможуть розташуватися до семи людей.

Жодних технічних подробиць про проект, зрозуміло, поки що немає. Автомобіль перебуває у статусі секретної моделі та розкриється лише ближче до своєї офіційної прем’єри, яка запланована орієнтовно на кінець 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!