Женевський автосалон йде в історію

Час читання: < 1 хв.
0
Женевський автосалон йде в історію

Женевський автосалон повністю припинив своє існування. Про це пише ТАРС із посиланням на заяву керівництва автосалону. Ні наступного року, ні наступні роки автомобільних виставок, які раніше проходили Женеві, проводитися вже не буде.

У повідомленні керівництва Женевського автосалону зазначається, що цей крок, який підводить межу під 120-річною історією знаменитих виставок, зумовлений неясною ситуацією в автопромі, зниженням інтересу до великих заходів такого роду в Європі, а також конкуренцією з боку інших експозиційних майданчиків, що посилилася.

Нагадаємо, що Женевський автосалон вперше відкрив свої двері для відвідувачів у далекому 1905 році. Довгий час цей захід вважався одним із найпрестижніших у Європі оглядів досягнень світового автопрому.

У виставці цього року взяли участь лише два великі автобренди з Європи та жоден великий автовиробник Японії. Йдеться про компанії Renault та Dacia. Ні компанія BMW, ні Volkswagen Group, ні Mercedes-Benz не виявили бажання взяти участь у Женевській автовиставці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!