Автогігант Tesla зміг перевершити навіть Mercedes та BMW

Час читання: < 1 хв.
0

Програми для керування автомобілями можуть здаватися необов’язковими для традиційних авто, проте вони стають практично невід’ємною частиною експлуатації електромобілів. Ці програми не тільки полегшують віддалений запуск або розблокування машини, але й критично важливі для моніторингу зарядки, керування запасом ходу та налаштування розкладу зарядки.

Важливість надійного застосування підтверджується новим дослідженням, яке вказує на те, що автовиробникам ще потрібно поліпшити функціональність, оскільки 38% користувачів мали труднощі з підключенням. Власники автомобілів Tesla зіткнулися з проблемами підключення, що збільшилися: 35% власників повідомили про неполадки в поточному році, що значно вище, ніж у попередні роки, і може свідчити про те, що інтенсивне використання додатків навантажує мережеву інфраструктуру.

Незважаючи на складності, Tesla продовжує лідирувати серед преміум-брендів за якістю додатків з оцінкою в 847 балів з 1000. За нею слідують Mercedes з 843 балами і BMW з 834 балами. У категорії масових брендів лідирує Hyundai з 835 балами, за яким йдуть Kia з 829 та Ford з 810.

З іншого боку, згідно з опитуванням JD Power, найгірші оцінки серед масових брендів отримали програми Subaru (677), Vinfast та VW (обидва з 680 балами), а серед преміум-брендів — Polestar (626) та Jaguar (671). Незважаючи на виявлені проблеми, програми для керування електромобілями продовжують набирати популярності: їх використання зросло до 90%, що на 2% більше, ніж торік, і на 9% більше, ніж два роки тому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!