Копія Suzuki Swift від Toyota змінить покоління: перше зображення – фото

Час читання: 2 хв.
0

Як відомо, Suzuki та Toyota є партнерами, які обмінюються технологіями та використовують новомодну бізнес-модель бейдж-інжинірингу, коли на світ з’являються однакові машини, але з різними шильдиками.

Наприкінці минулого року Suzuki представила нове покоління хетчбека Swift, а тепер змінити генерацію його клон від Toyota, відомого як Etios Liva. Як виглядатиме такий автомобіль, показали незадовго до прем’єри незалежні дизайнери.

Рендер нового Toyota Etios Liva опублікувало видання “SRK Designs”. Як і у випадку з актуальним поколінням цього хетчбека, незважаючи на запозичення шасі та двигунів, а також дизайну у оригінального Suzuki Swift, машині належить відрізнятися від Suzuki не тільки шильдиками з іншою назвою марки.

Головні зміни, судячи з рендеру, мають відбутися у передній частині 5-дверей. Машині дістанеться власне оформлення з компактнішими гратами радіатора, а також перелицьованим бампером.

Крім того, новий Etios Liva матиме колісні диски власного дизайну і, ймовірно, злегка перелицьований салон (як мінімум можна говорити про інші матеріали обробки).

А ось з технікою жодної різниці між машинами чекати, швидше за все, не варто. Новому Etios Liva майже напевно дістанеться новий мотор Suzuki K-Series робочим об’ємом 1,2-літра.

Двигун працює у складі м’якого гібрида, а також поєднується з безступінчастим варіатором, а також переднім чи навіть повним приводом.

У продаж новий хетчбек Toyota Etios Liva надійде до кінця цього року. Пропонуватимуть його, як і раніше, в країнах, що розвиваються на зразок Індії та Бразилії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!