Новий кросовер Skoda: як він змінить дизайн марки

Час читання: 2 хв.
0

Багатьом дизайн автомобілів марки Skoda здається надто консервативним та нудним, розрахованим на «вікову» аудиторію. Але, зважаючи на все, у Млада-Болеславі готові це виправити, тому що їх наступною гучною прем’єрою стане кросовер Elroq, головна мета якого – стати первістком у новому фірмовому стилі «Шкоди».

Багатьом дизайн автомобілів марки Skoda здається надто консервативним та нудним, розрахованим на «вікову» аудиторію.

Skoda Elroq має замінити в гамі моделей компактний кросовер Karoq , тому за габаритами вони будуть схожі: довжина становитиме 4,4-4,5 метра. А ключовою деталлю нового фірмового стилю стане вузька світлодіодна смужка із чотирма секціями по краях. При цьому оптика збереже «двоповерхову» архітектуру – нижче розташуються фари ближнього та далекого світла. Форма кузова зміниться – силует стане стрімкішим, із сильним нахилом задньої стійки. Кутасті горизонтальні ліхтарі нагадують про більшу модель Skoda Enyaq , але це, мабуть, єдина їх схожість.

Багатьом дизайн автомобілів марки Skoda здається надто консервативним та нудним, розрахованим на «вікову» аудиторію.

Так що не дарма назва Elroq дещо нагадує слово rock, що можна вільно перекласти з англійської як відпалювати – він дійсно виглядає куди цікавіше, ніж нудний Karoq. А ось приставка El однозначна – новий кросовер Skoda буде електричним. В основі кросовера Skoda Elroq – платформа VW MEB, призначена для електромобілів. Так що за технікою Elroq багато в чому копіюватиме рішення, вже випробувані на «Фольксвагенах» ID-серій і вищеозвученої моделі Skoda Enyaq. ходу приблизно від 400 до 600 кілометрів. Докладнішу технічну інформацію ми дізнаємося вже восени, коли відбудеться офіційна прем’єра кросовера Skoda Elroq.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!