Kia заборонила власникам кросоверів Niro EV заряджати їх у приміщеннях

Час читання: < 1 хв.
0
Kia заборонила власникам кросоверів Niro EV заряджати їх у приміщеннях

Корейський автовиробник Kia розпочав кампанію відкликання щодо понад 2 тисяч електричних кросоверів Niro EV 2022 року випуску. Всі вони оснащені високовольтною заглушкою акумулятора, яка може перегрітися та розплавитися, що спричинить втрату потужності та призведе до потенційного загоряння автомобіля.

У компанії ще знаються, з чим пов’язана проблема, але близькі до думки, що винен постачальник роз’ємів для зарядки. Деталь вже відправили до Кореї для подальшого аналізу, а також поінформували всіх дилерів про те, що з такими роз’ємами можуть виникнути неприємності.

Незалежно від того, що викликає електричний опір, цей дефект здатний призвести до серйозних наслідків, якщо виникне під час зарядки або рух автомобіля.

Більше того, в компанії попередили всіх власників Niro EV, що їм краще не заряджати свої машини в приміщеннях (гаражі або інші закриті будівлі) до тих пір, поки ті не пройдуть через ремонт відкликань.

У ході сервісної кампанії Kia збирається замінити запобіжну заглушу на нову, яка має міцніше з’єднання шини без клеми «мама-мама».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!