Новий Mitsubishi Pajero Sport залишиться рамним позашляховиком: перші зображення

Час читання: 2 хв.
0
Новий Mitsubishi Pajero Sport залишиться рамним позашляховиком: перші зображення

На цьому тижні Mitsubishi оголосила список нових моделей, які будуть представлені до 2030 року. У загальне число автомобілів увійшов спортивний позашляховик Pajero. Нещодавно цей автомобіль отримав останнє планове оновлення перед випуском нового покоління, який запланований на 2025 рік.

Напередодні в мережі з’явився перший неофіційний рендеринг цього проекту від незалежного дизайнера дросельної заслінки, який доповнив цю візуальну інформацію свіжими подробицями про технології машини.

Зображення майбутнього покоління Pajero Sport засновані на фотографіях нового покоління пікапів Mitsubishi L200/Triton. Незалежний художник змінив бічні стінки позашляховика, замінивши відкритий вантажний відсік закритим кузовом, в якому в 3-му ряду розташовані сидіння і багажник.

Що цікаво, оформлення передньої частини кузова у віртуального Pajero Sport нового покоління виявилося власним.

Позашляховику дісталися унікальні грати радіатора, обрамлені хромованими літерами «X», а також дворівнева оптика та брутальний бампер. У той час, як ззаду машині додали широкий блок світлодіодних ліхтарів, що проходять через усі п’яті двері.

Інсайдери з Японії стверджують, що в новому поколінні “Паджеро Спорт” залишиться класичним рівним позашляховиком. Машина успадкує платформу біля пікапа Mitsubishi L200/Triton і буде адаптована до подальшої електрифікації (поява моделі гібридної версії).

Завдяки рамній конструкції машина збереже можливості при їзді бездоріжжям, а також необхідну вантажопідйомність, тоді як гібридна силова установка дозволить позбавити її таких мінусів як висока витрата палива і слабкої екологічності.

Головним конкурентом для нового Pajero Sport у Mitsubishi бачать новий Toyota Land Cruiser 250 (екс-Прадо).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!