Прототип Tesla Model 3 був помічений без дзеркал та з новими камерами

Час читання: 2 хв.
0
Прототип Tesla Model 3 був помічений без дзеркал та з новими камерами

У Пало-Альто, Каліфорнія, було помічено незвичайний тестовий автомобіль Tesla Model 3 без бічних дзеркал та з камерами, розташованими в незвичайних місцях. Це спричинило припущення, що Tesla тестує нову систему сенсорів для майбутнього безпілотного автомобіля на базі Model 3 .

Tesla вже давно говорить про повну автономію та роботаксі, готуючись представити останній проект у серпні. Проте деталей поки що мало, і інформація, подана на зборах акціонерів за перший квартал 2024 року, лише додала плутанини. Tesla повідомила, що для майбутніх безпілотних автомобілів використовуватиметься наступна архітектура та новий процес виробництва, але це станеться пізніше, а роботаксі, заплановане на 8 серпня, може ґрунтуватися на поточних моделях.

Реклама

Поява тестового автомобіля без дзеркал викликала інтерес, оскільки це може означати, що він використовуватиме бічні камери замість дзеркал або повністю автономне водіння. Шанувальники Tesla вважають бічні дзеркала непотрібними елементами, що видно по дзеркалах знімних Cybertruck . Ілон Маск поділяє цю думку і раніше заявляв, що у майбутньому автомобілі Tesla не матимуть дзеркал заднього виду.

Що стосується незвичайної установки камер на тестовому автомобілі, найпомітнішою була камера за заднім вікном у салоні автомобіля. Камера на стійці B була покрита чорною стрічкою або була відсутня. Камери на повторювачах сигналу повороту теж виглядали дивно, виступаючи сильніше, ніж зазвичай, мабуть через орієнтацію назад. Зрештою, нова задня камера була встановлена ​​над номерним знаком . Що все це означає, поки не ясно, але очевидно, що Tesla працює над чимось новим, і майбутнє роботакс може бути причиною цих тестів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!