Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток

Час читання: < 1 хв.
0
Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток

Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток. Причиною незвичайної вказівки є прагнення звільнити склади для нових автомобілів 2025 модельного року. У США у дилерів Nissan рекордні запаси і в головному офісі хочуть вирішити цю проблему за рахунок плану стимулювання продажів. Подробиці угоди не відомі, але відтепер автосалони можуть рекламувати автомобілі дешевше за рекомендовану роздрібну ціну.

У пам’ятці, що потрапила журналістам, підтверджується, що лінійку Nissan 2024 модельного року, що минає, можна продавати з дисконтом до десяти відсотків, а на деякі моделі, наприклад, позашляховик Armada, знижка може становити 15 відсотків. Втім, дилери вже повідомили, що заощадити при купівлі спорткарів та американських бестселерів не вдасться.

Насамперед дисконт запропонують для рідкісних комплектацій та неліквідних моделей. Конкретики поки що немає, адже автосалони тільки отримали лист Nissan. Цікаво, що американські дилери страждають від затоварювання, хоча продажі Nissan зростають: 2023 японська марка завершила з збільшенням 22 відсотки, перший квартал 2024 ще успішніше (+8,5 відсотка).

Восени американська лінійка Nissan поповниться ювілейним спорткаром Z. Привід підходящий: 55-річчя предтечі моделі Datsun 240Z. За даними інсайдерів, декором справа не обмежиться: Nissan може розробити для лімітованої спецверсії оригінальне обваження.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!