Новий Duster показали в кардинально іншому форм-факторі

Час читання: < 1 хв.
0

У популярного кросовера Duster, що випускається компаніями Dacia / Renault, немає заводський кабріолет-версії, але деякі тюнінг ательє, включаючи AutoK9, здатні створити її на базі заводського SUV.

Незалежні дизайнери зі студії X-Tomi Design вирішили уявити, як міг би виглядати кабріолет Duster, якби його побудували на базі нового покоління, представленого два тижні тому.

На зображенні, опублікованому автомобільними художниками з Угорщини, «Дастер» постав у зовсім іншому форматі, ніж усі звикли.

Реклама


Машина перетворилася на 2-дверний кабріолет, втративши дах. Зовні їй дісталися всі атрибути, притаманні третій генерації Duster, включаючи незграбні форми, Y-подібну оптику, а також оквадраченный пластиковий обвіс по периметру кузова і власні колісні диски.

Нагадаємо, подібний проект, але вже реальний автомобіль, заснований на попередньому поколінні Duster, 2020 року представили тюнери ательє AutoK9 з Румунії.

Гаражні інженери позбулися даху кросовера, а також задніх дверей, замість яких встановили поперечку за задніми кріслами.

Машину випустили в єдиному екземплярі і продавали за ціною 30 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!