В Україні скласти іспити на права стає складніше

Час читання: < 1 хв.
0

Сервісний центр Міністерства внутрішніх справ змінює свій підхід до тестування майбутніх водіїв,розширюючи пілотний проект” прозорий тест ” по всій Україні.

З 12/1 проект буде запущений у Харкові, Чернівцях,Тернополі, Волині, Дніпропетровську, Запоріжжі та Миколаєві. Регіон. До цього часу він функціонував у 12 регіонах.

Тепер теоретичні та практичні тести можна здавати тільки в тому випадку, якщо обраний Сервісний центр Міністерства внутрішніх справ зі списку, який розміщений на головному веб-сайті Сервісний центр Міністерства внутрішніх справ в розділі “Контакти”.

Реклама

Для того, щоб скласти іспит, кандидат повинен бути зареєстрований наступними способами Електронний запис. Період очікування теоретичних іспитів 14 – го, практичний іспит-буде 21-го. ви можете його записати. Через термінал, розташований на території Сервісного центру Міністерства внутрішніх справ. Купон Ви можете отримати його в день подання заявки та принаймні за 3 дні.

Пілотний проект “прозорі іспити” був запущений основним сервісом Центром Міністерства внутрішніх справ у деяких регіонах півроку тому. і в результаті впровадження показник успішності складання іспиту серед кандидатів на водійські права був значно знижений. лише 24 відсотки кандидатів склали теоретичний іспит вперше, і 35% склали практичний іспит.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!