Дебютував BMW X2 M35i 2024 року з всюдихідними шинами для ралі Rebelle

Час читання: 2 хв.
0

BMW так і не потрапила до прибуткового сегменту позашляховиків, вирішивши сидіти осторонь і спостерігати, як Mercedes загрібає величезні прибутки з G-Class. Тепер основний конкурент баварців працює над зменшеною версією популярного Geländewagen. А в той же час BMW воліє зосередитися на орієнтованих на продуктивність кросоверах і позашляховиках, очолюваних спірним гібридом XM, що підключається.

Однією з багатьох спортивних моделей X є нещодавно представлена ​​X2 у специфікації M35i. Це, як і раніше, дуже орієнтований на дорогу кросовер, але тепер він був модифікований для їзди на бездоріжжі, щоб брати участь у ралі Rebelle. Не чекайте портальних мостів та величезного ліфта підвіски, оскільки найбільш істотні зміни обмежуються всюдихідними шинами Falken Wildpeak, колесами Rotiform ZMO-M та посиленим захистом днища.

Реклама

M Performance X2 має ряд інших налаштувань, починаючи від додаткових фар спереду та ззаду та закінчуючи багажником на даху Thule. Він також може похвалитися захисною плівкою для лакофарбового покриття, виконаною в матовому кольорі Frozen Portimao Blue із каталогу Individual. Цей накручений M35i був оснащений буксирувальними ременями з каталогу M Performance Parts, а також утримувачем запасного колеса у вантажному відсіку.

Rebelle Rally, найдовше змагання з ралі з бездоріжжя, що проводиться в Сполучених Штатах, є восьмиденною гонкою, яка починається на курорті Mammoth Mountain Resort в Маммот-Лейкс і закінчується в Імперських дюнах недалеко від мексиканської кордону. Цей BMW X2 M35i 2024 повинен подолати шість етапів і більше 2 100 кілометрів у складних умовах пустель Каліфорнії та Невади.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!