Представлено нові «живі» фото нового електричного Porsche Macan

0
141

Нещодавно стало відомо, що Porsche Macan 2024 повертається на випробувальні полігони в Німеччині. Цей рік мав ознаменувати його дебют у дилерських центрах, проте роботу було тимчасово призупинено через проблеми із програмним забезпеченням. Нещодавня поява цього авто на тестах говорить про те, що німецька марка все ж таки продовжує працювати над даною машиною.

Останні шпигунські знімки дають уявлення про дизайн електричного Macan. Позбавлений більшої частини камуфляжу, силует і контури автомобіля підкреслено. Присутні лінії тепер натякають на більш гладку та аеродинамічну форму. Передня частина моделі демонструє свої сміливі риси через розділену оптику, прикрашену чотириточковими світлодіодами. Також впадає у вічі досить «агресивний» бампер.

Позаду електричний Macan вражає органічно інтегрованими задніми ліхтарями. Ці втоплені світлодіоди у поєднанні з вузькими стрічками створюють досить елегантний образ. Щодо характеристик інформації поки що мало. Відомо тільки те, що машина зможе проїхати на одному заряді близько 600 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!