Авто

Що відомо про Toyota RAV4 нового покоління

Share

Компактний кросовер Toyota RAV4 шостого покоління, який зараз розробляє компанія Toyota, не сильно відрізнятиметься від моделі п’ятого покоління. Про це повідомив один із топ-менеджерів компанії.

Toyota RAV4 першого покоління випустили у 1994 році. Зараз на ринку представлена модель п’ятого покоління, яка з’явилася у 2018 році. На часі оновлення цього популярного кросовера, і його розробка вже розпочалася.

Однак новинка не з’явиться у продажу найближчим часом. Очікується, що це станеться через два роки. Деякі ЗМІ, посилаючись на інсайдерську інформацію, стверджують, що новий кросовер буде доступний у 2025 році, хоча офіційного підтвердження ще немає.

Успіх п’ятого покоління RAV4 настільки значний, що компанія не поспішає з кардинальними змінами. У шостому поколінні плануються лише мінімальні зміни в екстер’єрі, інтер’єрі, обладнанні та технічній “начинці”.

В Україні Toyota RAV4 є одним із лідерів продажів серед нових автомобілів. За перше півріччя 2024 року в Україні було продано 2276 нових кросоверів RAV4, що забезпечило йому друге місце серед нових автомобілів. Перше місце посів кросовер Renault Duster (3324), третє – електричний кросовер Volkswagen ID.4 (1072), четверте – кросовер Mazda CX-5 (876), а п’яте – кросовер KIA Sportage (843).

Цікаво, що Volkswagen ID.4 офіційно в Україні не продається, і його ввозять з Китаю за неофіційними схемами, як і багато інших електромобілів.

В Україні у першому півріччі 2024 року продали понад 23 800 нових автомобілів, що на 21% більше, ніж за аналогічний період 2023 року.

Toyota RAV4 в Україні пропонується у кількох комплектаціях та з двома силовими установками: 2,5-літровим гібридним двигуном і 2,0-літровим бензиновим мотором. Наприклад, комплектація Active+ з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 173 к.с., який працює разом із варіатором, коштує від 1 395 636 грн. У цій комплектації є електропривод дверей багажного відділення, система безключового доступу до автомобіля, запуск двигуна, комплекс систем активної безпеки Toyota Safety Sense та інші функції.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Названо які автомобільні функції найбільше нервують водіїв

Сучасні автомобілі наповнені новітніми технологіями, що повинні полегшувати життя водіїв. Проте деякі з цих функцій…

27.08.2024

Як економити на пальному: експертні рекомендації для водіїв

Щоб знизити витрати на пальне, важливо обрати економічний автомобіль і застосовувати правильні методи водіння. Технічні…

27.08.2024

Найдорожчий кросовер Hyundai в історії показали напередодні презентації

Південнокорейський автовиробник Hyundai, власник бренду Ioniq, готується до офіційного представлення нового флагмана цього суббренду. Презентація…

27.08.2024

Водіям пояснили, як діяти при звинуваченнях в незаконному тонуванні автомобіля

В Україні існують законодавчі обмеження на використання тонованого скла в автомобілях, проте є деякі винятки.…

27.08.2024

Нову Tesla Model Y Juniper помітили під час тестів (фото)

Електромобіль Tesla Model Y, відомий під кодовою назвою Project Juniper, очікується на ринку наступного року.…

27.08.2024

Toyota та BMW об’єдналися для розвитку водневих технологій

Toyota і BMW готуються розширити своє партнерство в галузі розробки автомобілів на водневих паливних елементах,…

27.08.2024