Британці назвали надійні та дешеві в експлуатації сімейні автомобілі

0
120

Сімейний автомобіль повинен мати безліч якостей. Йому необхідно бути містким, практичним та безпечним. Але не менш важливо, щоб він був надійним та недорогим в обслуговуванні.

Британський журнал CarsGurus назвав чотири автомобілі, які максимально відповідають усім цим критеріям, розбивши їх на сімей з дітьми різного віку.

Найкращою машиною для пар із малюками до 2 років виявився хетчбек Honda Jazz 2009 року випуску. 5-двері похвалили за надзвичайно практичний салон, зразкову надійність та дешевизну в експлуатації. Як альтернативний варіант для цього Honda були названі також: Skoda Octavia, Ford B-Max і Nissan Qashqai, але всі вони обійдуться дорожче за Jazz.

Ідеальним автомобілем для сімейних людей з дітьми віком від 2 до 5 років став Audi A3 2012 року виробничого року і пізніше. Ці машини дуже безпечні, а також мають відмінну керованість і місткий салон. Крім A3 на цю роль, на думку західних журналістів, добре підійдуть: Honda Civic, Renault Scenic і Toyota Corolla.

Для пар з дітьми віком від 5 до 11 років найкращою машиною британці назвали універсал Ford Focus , який вважається одним із улюблених автомобілів для багатьох у «Туманному Альбіоні».

Машини, випущені з 2012 року, мають найвищий рейтинг безпеки і забезпечують достатньо місця як у салоні, так і багажнику. На заміну їм бачать лише дорожчі моделі Skoda Octavia і Skoda Kodiaq.

Замикає список найкращих автомобілів для сімей з дітьми віком від 11 до 18 років маловідомий мінівен Seat Alhambra (з 2010 по 2019 рік випуску).

На думку авторів цього рейтингу, більшість підлітків сьогодні навряд чи вийдуть з дому без смартфона і це означає, що машина, в якій їх збираються возити, обов’язково повинна мати USB-порти для зарядки гаджетів ззаду.

Але в Alhambra головне навіть не це, а його місткий салон, що дозволяє вмістити як самих дітей, так і майже всіх друзів, коли доведеться забирати їх з вечірки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!