Оголошено ціни та комплектації найменшого кросовера Skoda

0
99

Skoda оголосила ціни та характеристики оновленої версії свого найменшого кросовера. Доступний у трьох комплектаціях, з трьома двигунами та двома варіантами трансмісії, Kamiq продовжить лідирувати за ціною, доповненою оновленими технологіями та дизайном.

Модельний ряд поділено на три комплектації. SE початкового рівня з 1,0-літровим двигуном потужністю 94 л. і механічною коробкою передач коштує 24030 фунтів стерлінгів (2,83 млн рублів). Такий Kamiq оснащений безліччю ключових функцій, включаючи кондиціонер, 16-дюймові легкосплавні диски, інформаційно-розважальну систему із сенсорним екраном та 8-дюймовий дисплей водія. Версії SE також доступні з модернізованим трициліндровим двигуном потужністю 114 л. і чотирициліндровим мотором потужністю 148 к.с., обидва з опціональною автоматичною коробкою передач DSG .

Компалектації SE L і Monte Carlo мають однакові версії двигунів і коштують від 27 175 і 29 275 фунтів стерлінгів (від 3,2 млн і 3,44 млн рублів) відповідно, але оснащені великими 9,2- та 10,25-дюймовими екранами, колесами більшого розміру та новим світлодіодним освітленням.

З рестайлінгом Skoda Kamiq , найбільш консервативна, але практична пропозиція у своєму класі, не зазнає будь-яких серйозних зовнішніх змін, за винятком більших решіток радіатора, більш вузьких фар, перероблених бамперів з ширшим повітрязабірником спереду і нового дифузора ззаду. Найбільшою зміною в передній частині цілком можуть стати нові матричні світлодіодні фари, вперше доступні як опція для Kamiq , а також напис Skoda на задніх дверях.

Оновлена ​​модель спирається на платформу MQB перевіреного VW Group , таку ж, як у Scala та поточної Fabia . В результаті лінійка двигунів може здатися знайомою, оскільки Skoda відмовляється від будь-якої форми електрифікації, прагнучи зберегти конкурентоспроможність Kamiq за ціною.

В основі лінійки лежить 1,0-літровий трициліндровий двигун TSI потужністю 94 л. з 5МКП або 114 л.с. з 6МКП чи 7АКП з подвійним зчепленням. Для більш дорогих версій передбачено 1,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 148 к.с. з функцією відключення циліндрів, призначеної для економії палива: знову ж таки, він доступний з 6МКП або 7АКП. Динаміка Kamiq має залишитися незмінною, хоча він пропонується з опцією Sports Chassis Control , яка знижує дорожній просвіт на 10 мм і пропонує кілька налаштувань для амортизаторів.

Усередині всі версії Kamiq у стандартній комплектації отримують 8-дюймову цифрову панель приладів, а SE L і Monte Carlo — більшу 10,25-дюймову панель. Центральний сенсорний екран на SE за замовчуванням є 8,25-дюймовою панеллю, але покупці можуть перейти на 9,2-дюймову конфігурацію з бездротовим підключенням Android Auto і Apple CarPlay, якщо вони замовлять додатковий навігаційний пакет або виберуть одну з двох топових версій.

У стандартній комплектації в салоні є два порти USB-C , але їх можна розширити до чотирьох портів з можливістю швидше зарядки за допомогою технологічного пакета, а додатковий порт у дзеркалі заднього виду, що ідеально підходить для підключення відеореєстраторів, є додатковою опцією. Оздоблення салону та матеріали можна буде вибрати. Інші нові функції Kamiq включають безконтактне відкриття дверей багажника у версіях, оснащених задніми дверима з електроприводом, кишені для зберігання смартфонів у спинках передніх сидінь і знімний бокс з підсклянником у центральному тунелі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!