Volkswagen анонсував прем’єру оновленого 7-місного кросовера Tiguan Allspace

0
78

Компанія Volkswagen опублікувала офіційний тизер рестайлінгового 7-місного кросовера Tiguan Allspace. Офіційна прем’єра новики запланована на 12 травня поточного року.

Подовжений Tiguan Allspace так і не з’явився на ринку України, проте в масштабі глобального ринку саме на подовжену модифікацію припадає 55% від загального продажу кросовера Tiguan . Справа в тому, що в Китаї саме на довгий Tiguan L припадає основний попит, а на ринку Північної Америки і зовсім представлена тільки подовжена модифікація.

Пока производитель распространил только один тизер обновленного Tiguan Allspace: задние фонари у него такие же, как у «короткого» кроссовера. Судя по изображению, рестайлинговый Tiguan Allspace получит новый дизайн кузова в стиле обновленного Tiguan в стандартной пятиместной версии, представленной осенью прошлого года. В оснащение обновленного Tiguan Allspace войдут современные системы безопасности и помощи водителю, а также автомобиль получит новую мультимедийную систему MIB3 с расширенным набором онлайн-сервисов и функций.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!