Скільки зможе проїхати на одній зарядці Porsche Taycan Turbo S?

0
387
Згідно з результатами вимірів, електромобіль Porsche Taycan Turbo S може проїхати на одній зарядці до 309 км – тести проводилися за стандартами Агентства з охорони навколишнього середовища США (EPA). Примітно, що цей результат значно нижчий спочатку заявлених.
Приблизно через місяць після публікації показників «паливної» ефективності для німецького електричного седана Porsche Taycan в версії Turbo, Агентство з охорони навколишнього середовища США (EPA) оголосило офіційні рейтинги більш потужного виконання моделі – Turbo S. І вони трохи розчаровують.

Загальна дальність ходу електромобіля на повністю заряджених батареях становить 309 кілометри, що трохи менше, ніж у Taycan Turbo, для якого завірений EPA запас дальності ходу дорівнює 323 км. 

Знову ж таки, ця цифра набагато нижча цифри в 452 км, про яку Каліфорнійський рада з повітряних ресурсів (CARB) повідомив раніше в цьому році.

Ми задаємося питанням, чи вплине занепокоєння з дальності ходу електричного седана Taycan на вибір покупців, але правда в тому, що ця модель ніколи не призначалася для того, щоб мати великий запас енергії і проїхати на ньому величезну кількість км від точки А до точки Б. це у всіх сенсах спортивний автомобіль, для якого важливі динамічні характеристики – Turbo S здатний розігнатися до першої сотні всього за 2,6 секунди завдяки своїй електроустановки потужністю 751 кінських сил.

Буде дуже цікаво побачити офіційні цифри EPA для менш потужної моделі Taycan 4S. Можна не сумніватися в тому, що більш високі рейтинги EPA в поєднанні з його нижчою ціною можуть зробити його однією з найбажаніших версій Taycan на ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!