Китайська фірма Wey представила свої концепт-кари S і X (ФОТО)

0
231

Модель Wey-S являє собою електричний кросовер, який демонструє VV5 наступного покоління.

Він відрізняється сміливим дизайном “Pioneer Tension Aesthetics”, який “динамічний і модний”, щоб сподобатися молоді.

Кросовер отримав повністю закриту решітку радіатора, вузькі світлодіодні освітлювальні прилади, приховані дверні ручки, аеродинамічні колеса, вертикальні задні стоп-сигнали і бічні дзеркала -відеокамери.

Дизайнери також встановили панорамний скляний дах, стильні сидіння і “плаваючу” центральну консоль.

Wey-S також досить високотехнологічний, так як оснащений напівавтономною системою водіння 4-го рівня, інтелектуальною системою розпізнавання осіб і розпізнавання жестів. Інші основні моменти включають ключ Bluetooth і навігацію доповненої реальності (AR).

Докладні технічні характеристики поки не були опубліковані, але концепт має повний привід і загальну потужність: 349 к. с. Це дозволяє кросоверу розігнатися з 0 до 100 км/год за 4,9 секунди і проїхати близько 400 км на одному заряді.

Wey-X трохи більш радикальний кросовер, оскільки це автономний автомобіль 5-го рівня з цифровими екранами, вбудованими в решітку радіатора і задні двері.

Їх можна використовувати для спілкування з пішоходами та інформування їх, коли безпечно пересуватися перед автомобілем. Інші примітні особливості стилю включають “розумні піксельні фари”, панорамний дах.

Інтер’єр має величезну центральну консоль з вбудованим екраном. Концепт також отримав “плаваючі” сидіння і цифровий дисплей, який охоплює всю ширину приладової панелі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!