Експерт розповів про оновлення Hyundai Tucson 2019 модельного року

0
506

На YouTube автоексперт опублікував відеоогляд оновленого кросовера Hyundai Tucson. Спеціаліст порівняв попередню версію машини і автомобіль 2019 модельного року.

Автор каналу «Поганий обзорщик» в соцмережі YouTube взяв для порівняння найдоступнішу комплектацію Hyundai Tucson. В результаті з’ясувалося, що в салоні встановили новий комплекс мультимедіа, передню панель оббили м’якими матеріалами, а також монтували бездротову зарядку для смартфонів.

Крім того, повітроводи Hyundai Tucson отримали новий дизайн, а кнопку блокування диференціала перенесли на рульове колесо. На панелі приладів авто показують зверху, а вже в базі передні пасажири отримують електросклопідйомники. Для задніх пасажирів був монтований USB-порт.

Головними змінами Hyundai Tucson зовні є фари. Ходові вогні, протитуманні фари і задні фари отримали новий дизайн, а габарити придбали L-форму. Передній бампер і радіаторні грати виконані в стилі Accent, i30 і Santa Fe, то ж торкнулося і кришки багажника. У моторному лінійці кросовера все залишилося колишнім, однак 6АКПП замінили 8АКПП.

Що стосується максимальній комплектації, то в списку оснащення Hyundai Tucson 2019 модельного року з’явилася оптика на світлодіодах, адаптивний круїз-контроль, камера заднього виду і датчик тиску в шинах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!