Ніхто не ідеальний: Про недоліки Toyota Land Cruiser Prado відверто розповів власник

1
4949

Незважаючи на те, що Toyota Land Cruiser Prado 150 є одним з найбільш надійних і комфортних позашляховиків, у нього теж є недоліки, на які скаржаться власники.

Блогер Олексій Голосів розповів про мінуси «японської легенди» і довів, що ніхто не ідеальний.

Почав він з дверей багажника – вони вимагають досить багато місця позаду машини, щоб була можливість відкрити його. У міських умовах не завжди реально припаркуватися так, щоб ззаду машини залишалося ще 1,2 метра місця вільного простору, тому доводиться або зрушувати машину вперед, або ж завантажувати речі через вікно, що не зовсім зручно.

Другим недоліком Toyota Land Cruiser Prado 150 блогер назвав стопор тих же дверей. Якщо на них потрапить вода і замерзне на морозі, то, відкривши двері багажника, стопор просто ламається, а коштує він недешево. Відкриватися / закриватися багажник не перестане, але фіксуватися вже не буде.

Наступним мінусом «Прадика»  власник назвав підігрів керма – він гріється не весь, а лише його бічні частини, ніби натякаючи на правильний хват. У підсумку верх і низ рульового колеса залишаються холодними, що доставляє водієві дискомфорт. Також блогер поскаржився на кнопки в «сліпий» зоні – вони розташовані під кермом, їх не видно. Причому це досить важливі елементи управління, якими доводиться користуватися кожен день.

Блогер згадав ще один «недолік» з кнопками – якщо в бюджетних комплектаціях першого рестайлінгу Prado 150 функція відключення парктроніків і старту з другої передачі винесені на окремі кнопки, то в більш дорогих версіях вони активуються шляхом натискання кнопок на кермі, що займає більше часу і в загальному незручно. Відзначається, що в другому рестайлінгу даний недолік прибрали.

Також блогер розповів, що під час руху по трасі затягує лінії скла задньої півсфери аж до середньої стійки, включаючи задні двері. «Жити з цим можна, їхати особливо не заважає, але якось не акуратно – не по-тойотовськи», – підкреслив автомобіліст.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!