В Україні бачили легендарний ретро-автомобіль

0
446

Фотошпигуни помітили на українських дорогах легендарний класичний двомісний родстер Shelby Cobra 427. Цей автомобіль в дуже обмеженій кількості випускали в 1960-х роках, пише Autonews.

Судячи з усього, по вулицях Одеси, а саме там зроблена фотографія, їздить все-таки не оригінальний Shelby Cobra 427, а його репліка, дуже хороша і якісна. У цього автомобіля є навіть знімний дах, що для реплік – рідкість. 

Зверніть увагу, що цей родстер їздить на літній гумі, хоча вже давно потрібно було її поміняти на зимнею. Можливо, автомобіль тільки недавно з’явився в Україні.

Оригінальна 427-я «Кобра» оснащувалася 7,0 л двигуном V8 Ford потужністю до 485 л. с., який працював разом з 4-ступінчастою механічною коробкою передач. Розгін до 100 км / ч займав всього 4,2 секунди (за іншими даними – 3,8 секунди) при максимальній швидкості 264 км / ч. Для 1960-х років це були відмінні показники. 

Який двигун знаходиться під капотом у Cobra 427, поміченою в Одесі, – ми не знаємо, адже це все-таки не оригінал, а копія. Можливо, автомобіль отримав більш потужний агрегат.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!