Електромобіль Renault за $8000: перші зображення новинки

0
3890

Відомо, що старт продажів французької новинки намічений на наступний рік. По суті, цей автомобіль, а точніше електромобіль – адже він отримає електромотор, є серійною версією концепту Renault K-ZE. Першою, новинка з’явиться в Китаї.

Спершу нагадаю нашим читачам про те, що восени цього року, в рамках паризького автосалону, представниками компанії Renault був показаний концептуальний, повністю електричний кросовер Renault K-ZE. Побудований на базі доступного міського автомобільчика Kwid.

Зараз же, про французьку новинку стали відомі деякі подробиці. Виявляється, першими, нову модель отримають автолюбителі з Китаю.

Старт офіційних продажів зеленої модифікації моделі Kwid намічений на наступний рік. Пару хвилин тому, закордонні журналісти люб’язно поділилися з нами «шпигунськими» фотографіями з випробувань електрокара. На превеликий жаль, автомобіль повністю покритий камуфляжною плівкою. Видно лише передні фари прототипу, які дісталися йому від концепту Renault K-ZE. А ось задні ліхтарі не схожі ні на концепт, ні на серійну версію моделі Kwid.

Немає даних і про те, що ж за електромотори отримає французька новинка. Навіть коли представляли концепт Renault K-ZE, про це нічого не було сказано. Зате відомо про запас ходу концепту – він становив близько 250 км.

Також очікується, що вартість найдешевшого електромобіля не перевищить $ 8000 за базову версію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!