Фотошпигуни показали нову спортивну Mazda

0
812

Топ-менеджер Mazda розповів про авто своєї мрії

З тих пір, як керівництво японського бренду прийняло рішення про припинення серійного виробництва купе RX-8 в 2012 році, з’явилися повідомлення про швидку появу приймача моделі, передає Аvtodream . 

Однак є одне, але, велике, але! Як вдалося дізнатися з недавнього інтерв’ю з офіційним представником автовиробника, створення подібної спортивної моделі може виявитися під великим питанням. 

На питання журналістів «чому ж ми можемо не побачити приймача RX-8», представник компанії відповів, що всьому виною досить жорсткі норми щодо викидів шкідливих речовин.

Він зазначив, що дані правила вже загубили не один десяток по-справжньому класних авто і створення, нового спортивного купе з потужним двигуном може стати нездійсненним завданням для японського автовиробника. 

Крім того, на автосалоні в Лос-Анджелесі (США) ТОП-менеджер Mazda заявив, що створення нового покоління спортивного автомобіля RX-8 / RX-9 є особистою його мрією. Було відзначено, що це може так і залишитися мрією, принаймні, на даний момент.

«Ми постійно розвиваємо технологію роторних двигунів, але в усьому світі існує так багато екологічних норм, які останнім часом стали дуже жорсткими. Щоб підігнати наші мотори під ці норми, нам потрібно більше часу. Ми знаємо, якими основними проблемами мають наші роторні двигуни, і ми буде шукати шляхи вирішення цих проблем »- сказав офіційний представник Mazda. 

На закінчення відзначимо, що в минулому році, на трасі Нюрбургринг був помічений загадковий прототип спортивного автомобіля компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!