Skoda випускає найбільш економну Octavia

0
1527

Компанія Skoda оголосила про випуск нової моделі Octavia, що працює на зрідженому природному газі, що дозволить її власникам економити паливо на рівні дизельної версії, від якої чеський автовиробник вирішив відмовитися.

Octavia G-TEC отримала новий 1,5-літровий бензиновий двигун від Volkswagen, який прийшов на зміну 1,4-літрової дизельної версії. При цьому мотор отримав збільшену на 20 кінських сил потужність (до 130 к.с.).

Основним видом палива для даної моделі служить скраплений газ, який поміщається в трьох спеціальних балонах, установлених на автомобілі, а коли в них закінчується газ, Octavia G-TEC автоматично переходить на бензин.

На газу дана модель зможе подолати відстань в 480 кілометрів, а ось про загальному пробігу автомобіля з бензином і газом, Skoda не розповіла, але це напевно буде більше, ніж попередня версія Octavia, здатна проїхати близько 1330 кілометрів на одній заправці.

Пропонуватися Octavia G-TEC буде тільки на європейському ринку, виключно в кузові універсал і з одним варіантом трансмісії – 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!