Новини

Наступник Ford Edge стане електричним кросовером

Share

Повідомляється, що Ford працює над заміною Edge у Північній Америці. Автовиробник з Дірборна офіційно представив Ford Edge 2024 ще в лютому і кросовер вже надійшов у виробництво. Цілком логічно, враховуючи, що попереднє покоління існує на ринку з 2015 року з рестайлінгом у 2019 році та деякими технічними оновленнями у 2021 році.

Але нове покоління – це виключно китайський винахід з приставкою L , яка означає “довгий”. Подовжена колісна база забезпечує більше місця на борту автомобіля та додатковий ряд сидінь.

Китайський Edge L має радикальний дизайн, який повністю відрізняється від того, що ми знаємо про моделі в Північній Америці та Європі. Причому остання виглядає абсолютно застарілою на тлі надтонких світлодіодних фар, з’єднаних світлодіодною смугою над решіткою радіатора, силуету, що обтікає, і величезного 27-дюймовим сенсорним екраном на борту кросовера, доступного в Китаї.

Тим часом, у США кросовер Edge буде офіційно знятий із виробництва після 2023 модельного року. Але зараз, за ​​даними інсайдерів, компанія працює над заміною Edge , і вона має бути електричною. Про те, коли має з’явитися електричний наступник Ford Edge , інформації немає, але, швидше за все, це відбудеться десь після другого покоління пікапа Ford F-150 Lightning та майбутнього Ford Explorer EV , про що заявив генеральний директор Джим Фарлі під час телеконференції про фінансових результатів за другий квартал

Як відомо, Ford розпочав цінову війну з Tesla . Щойно виробник електромобілів знизив ціни на Model Y , Ford довелося зробити те саме, щоб залишатися конкурентоспроможним. Така ж доля чекає і на електричного наступника Edge . Ринок рясніє електричними кросоверами, і щоб залишатися на плаву, автовиробникам доводиться пропонувати більше стандартного обладнання, більше потужності та нижчі ціни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Ford

Останні записи

Bentley зробила матову фарбу для своїх моделей

Bentley представила модну матову фарбу для своїх моделей. 2023 став рекордним за популярністю для заводської…

02.06.2024

Toyota хоче випустити спортивний автомобіль для широких мас

Нові чутки, що прийшли з Японії, кажуть, що Toyota почала розробку нового невеликого спортивного автомобіля,…

02.06.2024

Предмети першої необхідності, що завжди мають бути в авто

Ось важливі питання, які ви повинні задати собі: чи є у вашому автомобілі все необхідне…

02.06.2024

Женевський автосалон йде в історію

Женевський автосалон повністю припинив своє існування. Про це пише ТАРС із посиланням на заяву керівництва…

02.06.2024

Tesla відкличе понад 125 тисяч електромобілів

Американський виробник електрокарів Tesla відкличе 125 227 автомобілів у США через несправність у системі попередження…

01.06.2024

Репер зробив перший двоколірний Tesla Cybertruck у стилі власних Maybach

Репер зробив перший двоколірний Tesla Cybertruck у стилі своїх Maybach. Серійний випуск суперхайпового Tesla Cybertruck,…

01.06.2024