Categories: Новини

Відомий ведучий на наочному прикладі порівняв ремонт доріг в Токіо і в Києві

Share

Ведучий популярної програми про подорожі “Світ навиворіт” Дмитро Комаров в Instagram поділився своїми враженнями від ремонту дороги в Японії, свідком якого став він і його знімальна група, і порівняв японські методи ведення дорожніх робіт з київськими, пише Обозреватель.

Для наочності порівняння провідний супроводжував пост двома фото – з Токіо і з київського Подолу. Зокрема, він зазначив, що дороги в Токіо, на відміну від Києва, ремонтують з величезною швидкістю і тільки вночі, щоб не доставляти проблем людям.

“На першому фото за спиною наш будинок. Той самий, в якому знімався сюжет про сортування сміття, що викликав дуже великий резонанс. Але зараз не про це. Вдома був великий балкон (найуважніші можуть легко знайти наш балкон на фото). І з цього балкона ми з Сашком бачили, як в Японії ремонтують дороги. А точніше – ту саму, що на фото.

Рівно о 22:00 приїжджала техніка і великий штат людей. Вони бралися за один невеликий відрізок дороги, з неймовірною швидкістю його демонтували, і тут же укладали новий асфальт. Якщо ми з Сашком прокидалися о 5 ранку, то бачили, як робітники збираються, залишивши ідеальний шматок нової дороги. Якщо прокидалися о 6, то робітників уже не бачили – тільки дорогу. Щоб не створювати пробки, роботи велися тільки по ночах. Щоранку я бачив з балкона новий шматок свіжого асфальту. Це було чергове підтвердження того, що в Японії у держави на першому місці стоїть людина, її цінності, життя і комфорт.

На другому фото – мій улюблений Поділ в Києві. Зараз він непроїзний і в будні, і у вихідні. Йде ремонт Набережної – ключовий, стратегічно важливою для міста артерії. Йде цілодобово. В одну зі сторін залишилася одна смуга. Природно, це пекло для всіх водіїв. І триватиме воно ще довго. Ні, звичайно, це добре, що дороги роблять. Але чому в Японії ремонт доріг люди не помічають, а у нас він перетворює життя людей на жахіття? Може, варто спробувати переймати досвід успішних країн?”, – написав Дмитро Комаров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Fisker Ocean може виявитися без підтримки через загрозу банкрутства

Fisker , відомий своїм прагненням до новаторства в галузі електромобілів, знову знаходиться в центрі уваги,…

30.04.2024

Коли включення круїз-контролю є небезпечним для автомобіліста

Сучасні автомобілі обладнані безліччю функцій, які спрощують керування і роблять його більш комфортним. Експерт розповів…

30.04.2024

Власникам iPhone більше не варто купувати автомобілі Mercedes-Benz: названо причину

У 2022 році Apple оголосила про плани розширення функціональності своєї системи CarPlay, яка тепер може…

30.04.2024

Відбувся офіційний дебют оновленого Cupra Leon

Cupra представила довгоочікуваний рестайлінг моделі Leon, який приніс не лише свіжий зовнішній вигляд, а й…

30.04.2024

Genesis показав «злий» електроседан G80 у версії Magma

Преміальна марка Genesis представила на Пекінському автосалоні нову модель зі спортивної лінійки Magma. «Гарячий» електроседан…

30.04.2024

Стали відомі ціни нового гібридного кросовера Hyundai Kona 2024 року

Hyundai Kona 2024 сьогодні є яскравим прикладом сплеску попиту в сегменті електрифікованих автомобілів, особливо в…

29.04.2024